17. 7. 2021 - II. turnus - den sedmý II. turnusu tábora Klubu 112

Právě jsme v klidovém, a přesto hektickém dni spustili dětem diskotéku. Konečně pár minut čas si sednou k deníku a naházet něco i pro rodiče, i když všichni víme, že rodiče jsou u nás až na posledním místě :) Celý den byl naprosto super .. i přes drobnosti, které se udály ... jsme si dnešken nenechali ničím pokazit. A kdo může za ty problémy? Předevší počasí ... celotáborovou hru jsme zahajovali nadvakrát ... ale i tak jsem si ji vychutnali ... takže. usrknout kávy, papuče srovnat ... vypnout digitální šum v pozadí .. a jdeme na to :)

Hlavní program dne

Dopoledně patřilo oddílovým programům. Jednička a dvojka hrály různé hry. Ještě doplním jejich názvy, protože z mé perspektivy se to dost těžko poznává :) Trojka si zase hrála a něco vyráběla. Opět platí, že jakmile budu znát názvy, hodím to sem. Ale ono to asi není důležité. Hlavní je, že se všichni super bavili. Dokonce i naše táborová Samara, dívka která usměvy opravdu šetří, měla dnes usměv od ucha k uchu :)

Nejlepší zprávy z BANDABOXU

Pozdravy domů:

Ahoj tati a Deni, na táboře se mi líbí. První den se mi tedy moc nelíbil, ale tady už je to v pohodě. Vařá tu hodně dobře.. Jedl jsem i játra, ale moc mi nechutnala. Taky jsme se rozdělili na rody /celotáborová hra)  Trochu mě štve, že nejsem s klukama, ale jinak mě baví ty souboje. N8š vedoucí je Vojta a je to borec.  JInak ostatní jsou taky borci :) Dominik

Ahoj mami, tati, brácha, a Betty. DOufám, že se máte dobře. Já se tu mám taky dobře. Dokonale tu vaří jídla, které doma nejím. Baví měto to tu. Měli jsme i přednášku o první pomoci.  Těším se domů na vás i taky na postel. Ahoj, mám vás rád. A podpis nejde přečíst :)

Ahoj rodino. Líbí se mi tu, je tu zábava. Vaří tu dobře. Doufám, že se máte taky fajn :) Váš Honza (Mrázek)

Upřímně. Lepší játra jsem v životě neměl. byly skvělé. Zase Honza M. 

Postřehy z nástupu:

Dětí třískají dveřmi a pak se diví, že kliky nevydrží fyzikální síly odtsředivé a dostředivé síly :)

Máme tu i nějaká prasátka ... kteří neumí pracovat pod tlakem a s tlakem .. jsme savci. A ti s tím mají problém .. Ale říci pak pardon, není na škodu :))

Museli jsme provést změnu progamu, a to právě z důvodu počasí .. které nám dělá pěkné čáry přes rozpočet ... bohužel ..

Dětem jsme přečetli pár motivačních citátů ... bylo jich šet a jeden lepší než druhý ..s chválně, zda vám doma nějaké řeknou :)

No a poslední ... všem bylo zdůrazněno, ženaše velká trampolína je skutečně jen pro jednu osobu. Chceme-li aby trampolína byla bezpečná, nemůžeme na ní nechat skákat třeba tři děti .. to si pak o ten průser vyloženě koledujeme .. a to my neradi ...

Jídelníček

Stav marodky

Marodka je stále prázdná ... občas vyndáme klíště. Občas pohladíme na duši .. ale tím je to asi tak nějak všechno :) Odpočatý klučina je zase plný sil a je to znát jak na úsměvech, náladě i kázni .. byl to dobrý nápad :) Každému občas chybí pořádný spánek . a to mi připomíná mě :) Ale mě čeká ještě 44 dnů ... než se budu moci schoulit do prenatální polohy a prospat nerušeně více jak 5 hodiun v kuse .. nyní mám zkrátka jiné priority :) POřádně se postarat o naše/vaše děti :)

Důležitá sdělení z tábora

Nějaké důlěžité sdělení? Dneska jsem využil svého práva a informoval jsem jednoho klučinu, že pokud zazlobí ještě jednou, budu informovat rodiče ... nerad, ale je to tak . křivka jeho chování se mění asi jako kurz dolaru vůči euru .. nahoru a dolů . no v posledních dvou dnech .. nic moc .. takže zítřek ukáže ... zatím si nedělejte starosti ... a držme palce aby se dostavila náprava a zlepšení .. a to alespoň dílčí :)

Poděkování

Ano .. děkuji .. s pokorou . přirozenou i předstíranou .. děkuji všem :)


 

Náhodné fotografie z webu letní-dětské-tábory.cz

Nálada při celotáborové hře
Návštěva Policie České republiky na táboře
Výcvik CLS
Fotka z poutě domů za pár grošů
Výtvarný workshop na táboře
Olympijská štafeta

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?