https://www.high-endrolex.com/27
7. 8. 2020 - III. turnus - den čtrnáctý
https://www.high-endrolex.com/27

7. 8. 2020 - III. turnus - den čtrnáctý

https://www.high-endrolex.com/27

Informace k ukončení LDT Klubu 112

Zdárec lidi :) Blíží se konec a tento konec nás všechny velmi mrzí. Tábor se nám velmi povedl. A klidně bychom s těmito dětmi pokračovali dál ... třeba se uvidíme zase za rok, kdo ví :)

Jelikož dnes odjíždí jedno dítko (o dva dny dříve), protože .. já ani nevím ... není důvod se bavit s některými z rodičů... a jak je vidět, s těmito rodiči se ani bavit nejde :) Ostatní děti byly ve větší pohodě a za to jsme hodně vděční :) Vznikly tu, anebo se hodně prohloubily, vztahy a budeme se na většinu dětí hodně těšit :)

Pro děti si přijeďte v uvedeném čase, a to v pátek 7. 8. 2020 od 16:00 do 18:00. Opět vás bude čekat organizační zastávka na "křižovatce", abyste měli hladký průjezd do Bandárie a nepřekvapilo vás auto v protisměru. Cesta je to úzká, ale to už víte :) Jakmile projedete "kontrolou", už budeme znát jméno dítěte nebo dětí a začne se vše chystat :) My moc děkujeme za důvěru ... a už nyní stříháme metr do dalšího tábora :)

Tokhi a bubnování proti šikaně na táboře
Z celotáborové hry Trosečníci
Airsoftová střelnice v Bandárii
Radost dělá i každá kytka v Bandárii
Výtvarné aktivity Šikulů
Z vystoupení kouzelníka Roberta

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?