https://www.high-endrolex.com/27
6. 8. 2020 - III. turnus - den třináctý
https://www.high-endrolex.com/27

6. 8. 2020 - III. turnus - den třináctý

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

A máme tu poslední celý den tábora. Oddíly dodělávají resty. Dohrávají soutěže. Děti střílí o diplomy na střelnici a tak ... Sluníčko vykouzlilo všem dětem úsměv na tváři. A tedy nejen sluníčko, ale také náš program :) Tedy hlavně jeden bod na ranním nástupu: Večer bude diskotéka :) A to pěkně prodloužená :) Uvidíme, kdy začnou děti odpadávat .. ale minule skončila přesně o půlnoci :) Štěstí že bydlíme daleko od lidí .. snad na nás nebude nikdo volat policii pro rušení nočního klidu :)

Tento tábor jde skutečně do finále. A byla to pro nás opravdová radost .. až na pár dětí (výjimky potvrzující pravidlo) jsme tu měli super děti. Je zajímavé, že zrovna největší potížista odjel včera .. no, asi psal domů, jak ho to u nás nebaví ... teorií je mnoho .. ale jeho oddíl si příjemně odpočinul :) Dnes bohužel po předchozí dohodě odjely další dvě děti .. malá Maruška u nás byla téměř měsíc .. a když dnes odjížděla, plakala a nechtěla od nás ... to je asi největší pochvala po nás a nastavené zrcadlo :)

No nic, my se jdeme chystat. Už toho nebudeme vykecávat tolik ... děti vám to jistě doma vše poví samotné.
Jen poslední informace: Dnes jsme dvě děti povýšili do stavu pážat :) Ota a Kuba .. dva super kluci, kteří nás tu velmi baví :)

Jídelníček

Stav marodky

Na marodce v podstatě nikdo není. Máme tu jednu teplůtku. Tak nízkou, že o tom skoro nemůže být řeč, ale zase ne tak nízkou, aby mohla být normálně u oddílu. A jednu holčičku, kterou často bolí bříško a i když vaříme skvěle, neudrží v sobě jídlo moc dlouho. Spouštěčem byl pravděpodobně dopis z domova ... ale to můžeme jen spekulovat. Naši péči a pozornost má a dostává pro jistotu dietku :)

Důležitá sdělení z tábora

Díky za dnešní podpůrné zprávy. Včera jsem večer neměl zrovna nejlepší náladu ... kór když víte, co je za tím ... že mají lidi potřebu se mstít a kritizovat, i když si sami nevidí na špičku nosu ... ale s tím asi nic neuděláme. Hned ráno mi ale náladu zlepšily báječné zprávy, včetně citátu velkého Wericha .. a především, spokojené děti ... na které tu hulákáme a nadáváme :) Za pár týdnů spustíme přihlášky a ono se ukáže, jak se věci mají ... a že je spustíme opravdu brzy, protože za a) chceme vědět jak to ve skutečnosti je a za b) musíme pokračovat v rekonstrukci. letošní sezónu hodně táhneme ze svého .. díky koroně bylo méně dětí. Rozumné by bylo tábory zrušit a vytrpět si pár útrpných volání ... ale my naštěstí děláme tábory nejen mozkem, ale také srdcem a to zvítězilo :) Nic méně, musíme pokračovat v pracech, aby nás nečekala zase tak náročné jaro jako to letošní :) Veranda, nové chatky, dodělat kuchyni, pár dalších kosmetických úprav atd. :)

Poděkování

Děkuji všem slušným a rozumným lidem ... které mají slušné a rozumné děti :) 

Bandarijská jídelna a klubovna
Kouzelník Tomasiano a jeho vystoupení
Aquapark Blatná
Celodenní výlet na táboře
Eva a Bára
Jedna z vodních etap

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?