https://www.high-endrolex.com/27
4. 8. 2020 - III. turnus - den jedenáctý
https://www.high-endrolex.com/27

4. 8. 2020 - III. turnus - den jedenáctý

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

Než se dostanu k hlavnímu programu dne dětí, shrnu můj program dne .. každé ráno tu s pár lidmi vstáváme v 7:00. Začínáme vačit čajík ... který vylepšujeme o zázvor, citrony, medík atd. Pak sedáme s pravou rukou do auta a začínáme objíždět prodejny v okolí .. abychom sehnali vše co potřebujeme do našich nejlepších jídel. Standardně najezdíme tak 40-50km .. a pak máme vše, co potřebujeme. Bylinky si pěstujeme. Zeleninku kupujeme vždy čerstvou. Maso ještě včera kvokalo, bučelo nebo chrochtalo. Přílohy vybíráme s fantazií. Volíme zajímavé chutě a vůně. A neustále se vyhýbáme éčkům, emulgátorům a jiným jedům, které na stůl zkrátka nepatří. Jediné co svolíme jsou éčka ve slově zElEnina a ovocE :) Pak samozřejmě vlítneme a pomáháme kuchyni, aby se vše zvládlo na výbornou až ekcelentní :) Po nejlepších jídlech padneme na pár minut do mdlob .. no a pak sedáme k deníku. A proč dneska vzniká deník ještě před obědem? Protože jsme zkrátka nejlepší a už v tom umíme chodi ... nyní se jistě ptáte, proč tedy nebyl včera deník vůbec? Odpověď znáte .. zkrátka se nám nechtělo :) Ono, v dešti je to ještě horší než když je vedro. Musíte se více zaměstnat, aby děti ani nepoznaly, že prší ... na druhou stránku ... některým dětem to stejně ještě ani nedošlo a klidně si v dešti vyjdou v kroksech, v tílku .. a to je pak záhul to vše ohlídat a z managerovat :)

A nyní k podstatě ... ukázalo se v praxi, že o číslo menší holínky nejsou vhodnou obuví do deště. Krátká pláštěnka je sice lepší, než rádoby nepromokavá bunda ... ale pořád to není ono. Táborem se tak 1000x denně ozve .."proč nemáš pláštěnku" .... ale ta pestrost odpovědí? Nyní k těm nejčastějším: # já nevím .... # jdu jen na záchod # zapomněl jsem # mám ji, ale na chatce ...
A to pak můžete dělat zázvorové čaje nebo poctivé vývary jak chcete :)
Ovšem nejlepší jsou výmluvy po ránu, před budíčkem, když si děti myslí, že je nevidíme: # já myslel, že když tu nejsou dospěláci, tak ji mít nemusím :)

Další vtipné události na táboře: V noci tu budíme některé děti, aby šly v noci na záchod a nestala se jim tak nehoda. A dnes v noci? Budíme, budíme .. ale sekli jsme se o chatku. Takže budíme se slovy "Ferdo, Ferdo, vstávej" ... Ferda vyleze, dojde s námi až na záchod ... je trochu rozespalý ... a tak výraz vypadá jako rozespalý. Nic méně spolupracuje ... při cestě nazpět už se malilinko probouzí a Ferda řekne: Ale já jsem Kubík :) Takže tu máme pěkně vyčůraného Kubíka .. a pak nanovo, ze správné chatky, ještě s pravým Ferdíkem :)

Vtipné hlášky dětí:

Máme doma tři psy, ještěrku, co se jmenuje agama a rybičky, co se vzájemně sežraly :)
Popáleninu bych dal do mrazáku :)
Dal jsem si hodně opalovacího krému, abych se nespálil (celá bílá ruka)
Když budeme hodní, říkej nám čuňátka a když budeme zlobit, říkej nám slaniny :)

A nyní nějaké vzkazy od dětí z BandaBoxu:

# Chceme vám říc, že máte nejlepší jídlo :) :) :) 1. den jsme chtěli domů, ale teď je to nejlepší tábor - Vali a Eli :)
# Ahoj maminko, ahoj tatínku, doufám, že si to bez nás užíváte, stejně jako my bez vás. Máme super vymrtvující počasí, slunko mě vybíjí a furt jen běháme a o rozcvičkách ani nemluvím. Je tu mocinky moc komárů (nečekaně) Ale teď uřpímně, jsem tu spokojená, naučila jsem se jíst spousty jídel do jakých mě doma nenutíš (např. dýňovou polévku), vaří tu úchvatně. Máme super oddíl, bavím se tu s pěti holčinami a zbytek jsou kluci. Taky jsou v pohodě, ale prostě kluci :) Vůbec nemluvím o našich úžasných vedoucích. Máme Rosťu (snad toho nejvtipnějšího vedoucího co šlo dostat) a pak taky Lidunku, který se dá říci úplně všechno, nemusím se před ní stydět něco říct. Oba jsou milí a hodní. Vůbec nechci domů a bráchovi se nestýskalo ani jednou. Dokonce mi dnes řekl, že je unavenej (Rosťa se ho snaží vybít) Kdo vyjídá pribiňáčky, když nejsem doma? Posílám pusu i za bráchu, pa, Adélka :)
# Ahoj mami a tato, je tzo tu v pohodě a vaří tu hodně dobře. Docela to tu rychle utíká :)
# Ahoj mami, mám se dobře, vaří tu dobře, ruka nebolí a mám kámoše, Vojta
# Ahoj mami a tati, je to tu moc super. Dneska byla výtečná snídaně. Taky tu jsou super rozcvičky. Vždy mám pocit, že mi upadnou nohy. Naštěstí je tu super zdravotník, ten ti je hned zalepí kobercovkou. A když kecáš, když nemáš, zalepí ti i pusu :) Obědy jsou super. Dneska jsem v polévce našla bobkový list. Samozřejmě jsem ho nejedla, protože máme zakázáno jíst plody atd. co najdeme :) Taky budeme Rostovi barvit hlavu, ale k čemu vám to je, vy stejně nevíte kdo to je :) Posílám vám tři pusinky, více si nezasloužíte :) Vaše Michala

Dnes dopoledne jsme si z důvodů počasí dali vyráběcí program Made in Bandary :) Děti si malovaly, pletly náramky, někdo si u toho zpíval, jiný zase tancoval :) Je tu psina za všech okolností ....
Odpoledne máme pro děti představení naší Bandičky. Děti mají za úkol vymyslet jaké hry bychom měli hrát a všelijaká zadání.
No a večer? Zlepšíme náladu diskotékou :) A protože se nemohou pořádně vyřádit .. tak bude pěkně prodloužená :)
My holt musíme přetahat aparaturu z venku dovnitř .. ale co bysme pro děti neudělali :)

Jídelníček

Stav marodky

Na marodku se v poslední  době pořád někdo courá. Slabé kašlíčky. Rýmička. Nic co by nezlepšilo trocha vitamínů navíc :) A peroto děláme neustále horké čaje ... s citronem, medem a funguje nám to. Jsme bez teplot. Jedné holčině děláme brusinkové čajíčky (maminky jistě ví proč) a tatínkům je to asi jedno :) Zkrátka a dobře, o všechny je dobře postaráno :)

Důležitá sdělení z tábora

Tábor se krátí, ale to již jistě víte. Zítra budou vloženy informace k ukončení, ale jak jsme říkali minulou sobotu, bude to v čase 16:00 až 18:00 :)

Poděkování

Děkuji za fantastický přístup místních prodejců. Jak slyší, že je něco pro tábor ...  vybírají to nejlepší, skvěle spolupracují, neciví na nás divně, když všude nakupujeme v rouškách a tak. Také chci ještě jednou moc poděkovat společnosti Euroclean za naši čističku vody. Máme tu naprosto excelentní vodu, na kterou se můžeme spolehnout :) Pevně věříme, že tato nemalá investice a sponzorský dar v řádech statisíců zamezí opakování loňské eskapádě s vodou. Loni jsme vodu ovlivnit nemohli. Letos ano. A abych parafrázoval reakci kontroly hygieny: Tak tohle jsme na žádném táboře ještě neviděli :) I přes ošklivé počasí a omezení způsobené tím zmetkem Covidem .. jedeme pecky. Jak by ne .. děti jsou u nás na prvním místě. Je tu parta dospěláků, kteří tu jsou hlavně kvůli dětem a chápou, co dnešní děti potřebují. Některé jsme si srovnali. S jinými se dobře bavíme od samého začátku :)

Všechny soutěžní kotlíky vedle sebe
Honza Borůvka alias HV/HB
Nejlepší táborové diskotéky
Z airsoft hry a akce
Ukázka airsoft vybavení
Veve a Kája

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?