https://www.high-endrolex.com/27
4. 7. 2022 - VOJENSKÁ AKADEMIE - Den čtvrtý
https://www.high-endrolex.com/27

4. 7. 2022 - VOJENSKÁ AKADEMIE - Den čtvrtý

https://www.high-endrolex.com/27

No, dlouho ten stav nevyrušení netrval ... ale zpátky ke stolku a psát. Dnes to bude opravdu veselé ... protože jsem měl čas si to předem pěkně rozmyslet. Takže než přejdeme k vojenské části, zkusíme to nejprve trochu zlehka.

Hlášení Batmana (volací znak HVHB - proč? protože jsem měl, když se to vymýšlelo, triko s batmanem. Ještě že jsem neměl nějaké jiné a že jich tu na dva měsíce mám)

Asi tak do půl šesté ráno jsem se zamaskoval za Bedmana. Spánku sice nebylo moc, ale byl docela kvalitní. Když víte, že tu máte liidi, kteří ze sebe vydávají maximum, hned se lepé spí :)
Krátce po ranní přípravě snídaně, stažení fotek atd. jsem se dokonce proměnil v Bathmana - sprcha bodla.
Ale pak to začalo. Medik se změnil v Batmana a já spíše v řidiče slečny Daisy. Na ranním briefingu se rozhodlo, že preventivně zajedeme s bodnutím hmyzu k lékaři. A museli jsme jet hned. Takže, Batman (jindy Medic) se vrhl na přípravu oběda a Řidič slečny Daisy odjel do Březnice k lékaři. Prosím, rodičům bylo voláno. Mají zmeškané hovory z čísla 775 213 667. Nevolejte nám všichni. Zdravotní stav je v hlášení z posádkové ošetřovny.
 

DENNÍ HLÁŠENÍ:

Na výcvikové základně panuje na všech stranách skvělá nálada a artmosféra. Ano, máme tu dva tři vojíny, se kterými musíme pracovat více individuálně, ale jinak pohoda.  

 

DENNÍ ROZKAZY Z PRAPORU:

Úkol 1# - Provést zkoušku ohněm - ověřit teoretické znalosti a praktické dovednosti ve cvičné bitvě.
Úkol 2# - Rozdělit vojíny dle předvedených dovedností a přístupu
Podúkol - slabší znovu potrénovat na střelnici aby se zmenšili rozdíly.
Úkol 3# - Vyhotovit dokumentaci a zaslat Pozdrav z fronty - a nyní komentář: Vždy po zadání tohoto úkoli doporučujeme konat podle starých zvyků - nepsat domů špatné zprávy, a to z toho důvodu, aby se čtenář zpráv nestresoval. Nemají to zakázané a nikdo soukromou korespondenci nečte. A stejně tak, pokud neví co napsat, ať napíšou že nad Bandárií je nebe modré :)
Úkol 4# - zlepšit fyzickou kondici a spolupráci ve skupině - ideálně formou míčové hry (takže hrají fotbal) :) 
Úkol 5# - Začít s výběrem do čety DELTA


ČETA ALFA

ČETA BRAVO

ČETA CHARLIE

ČETA DELTA

ČETA ECHO

ČETA TANGO


DENNÍ HLÁŠENÍ Z POLNÍ KUCHYNĚ a VÉZÉTKY (vojenské závodní kuchyně)

SNÍDANĚ: Nutella s pečivem
SVAČINA: Sušenka
OBĚD: hrášková polévka a čína
SVAČINA: meloun
VEČEŘE: obložené chleby - nácvik na pizzu


DENNÍ HLÁŠENÍ Z POSÁDKOVÉ OŠETŘOVNY

Vojín J.K. je úplně v cajku a schopen služby. Má jen mírný otok tváře. Od nás dostal profesionální péči. Doktor se dokonce divil, proč zbytečně plašíme. Stav známého vojína je i po psychické stránce v pořádku a cestou tam mi říkal, že se bojí, aby ho doktor neposlal domů. Cestou zpět pak, a to zase přiznám i za sebe, se ozvalo sborové UFFF. No, sborové ... ale chápete mě :) S klukem jsem se pak zastavil v prodejně Zbraně a střelivo, kde jsem měl od pátku připravené nové vzduchovky, které jsem nestihl vyzvednout v pátek, protože 1. pátek to vypadalo spíše na 13. pátek :)

Na izolaci se nám přes den dospal další voják. Dobrá fyzička není společným jmenovatelem našich vojínů. Kdybychom opravdu udělali přijímací fyzické testy, asi bychom vařili o pár porcí méně. Ale i tak s tím pracujeme a snažíme se věc zlepšit. Za týden neuděláme zázraky, zase to nesmíme jen tak hodit za hlavu.


DENNÍ HLÁŠENÍ HYDROMETEOROLOGICKÉHO ÚSTAVU

VEDRO :)

 

NÁHODNÉ FOTOGRAFIE Z WEBU

Návštěva a ukázka hasičů z Bělčic
Levitace stolku kouzelnice Kelly
Výcvik střelby na airsoft střelnici
Zapojení dětí do programu sokolníka
Benjamínci - oddíl pro nejmenší děti tábora
Dejv z Bandičky

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?