https://www.high-endrolex.com/27
23. 7. 2021 - II. turnus - den třináctý II. turnusu tábora Klubu 112
https://www.high-endrolex.com/27

23. 7. 2021 - II. turnus - den třináctý II. turnusu tábora Klubu 112

https://www.high-endrolex.com/27

Milí rodičové ... tábor se nám chýlí ke konci ... to je vždy ta nejsmutnější část každého tábora. Spousta dětí se nám svěřuje s tím, že by tu nejraději zůstali ... ano, některé se domů těší a nemůžeme jim to mít za zlé .. ale větší skupinka by s námi zůstala klidně do konce léta. Takže, i když se nám nepovedlo podle plánu úplně všechno, tohle se nám povedlo :)

Asi byste měli vědět, že před začátkem letošní sezóny jsem chtěl dotáhnout toto léto do konce a pověsit organizaci táborůl na hřebík ... dělám to už hodně dlouho a cítil jsem vyhoření. Přemlouvat dospěláky aby se připravili na program. Řešit problémy s rodiči nebo dětmi ... už jsem nevěděl jak dál. Tábory jsem od samého začátku dělal s láskou a rozumem. Samotná Bandárie mě už zaměstnala na rok a půl. Každý den .. bez přestávky. Na jaře, v zimě, na podzim i v létě. Neodpočinul jsem si vlastně ani na den. Vlastní dovolenou jsem neměl. ALe, Bandárie .. to je naše homeopatická zóna štěstí. DO toho problémy a zbytečné starosti se smyšlenými argumenty, recenzemi, kde se jedna uražená zamindrákovaná a hloupá"slepice" potkala s uraženým "volem" ... (jsme dospělí, ale je to tak) :)  Ale i přes to všechno jsme se tady s Bandičkou dokázali povznést, vyřešeit, hodit za hlavu, dělat si z toho srandu ... :) Kvalita naší péče a zájmu je vidět na každém kroku. Deset měsíců makáme na projektu, který za 14 dnů uteče jako voda. Každý z nás chce ze sebe vydat maximum a ukázat to nejlepší v nás .. a to se nám povedlo :) Ne každý umí pracovat pod tlakem, ve stresu a s únavou, která každý den dýchá na záda ... nejhorší je, když si vojáci hrají na vojáky :) Fimišuji 18. tábor ... jako hlavas a kuchař ... takže si od nějakého skladníka do toho nenechám kecat :) A tímto zavírám celou letákovou zmanipulovanou kauzu ...

A pak .. naše/vaše děti ... dobily nám baterky. Úžasná atmosféra. A fajn zážitky :) Jsem srdcař .. a pokud se něco nepo****, budu pokračovat :) Mám to rád .. tu atmosféru. Ty srandičky. Ty hlášky a ta zábava ... na táborech můžeme úplně téměř cokoliv ... je to lepší než dovolená v Karibiku :) A o tom to je ....

Hlavní program dne

Hlavním programem dne bylo dokončit naplánovaný program s rezervou dnešního dne a zítřejšího dopoledne :) Do samého konce jedeme bomby :) dnes si dáme ještě etapu celotáborové hry .. terá je neskutčně vymazlená .. většina obsah etapy jisě zažije poprvé v živoě .. trochu je vytáhneme z komfortní zóny .. no to budou zážitky :)

Milí rodičové, máte kliku .. že nás máte :) Naše děti už umí zhasnout na záchodě po té co odejdou . umí si říci, že dochází mýdlo. Umí spláchnout a zároveň neudělat bordel zrovna tam, kde jsou :) Umí si uklidit skřínku. Umí zamést a nětré se naučily i vytírat :) Umí poprosit, poděkovat a vůbec, umí lépe komunikovat ... ze začátku tábora vše byly jen jednoslovné odpovědi .. ale nyní ... krásné věty i souvětí .. no jasně, na začátku tam byla i tréma ... ale nebylo to jen tím :) Ale je pravda, že i dnes umíé do výdejného okénka příjít dítě, nepozdraví, nepoprosí a nepoděkuje .. ale jsou to také stále ty samé děti .... s tímto základem prostě nehneme :)

Nejlepší zprávy z TÁBORA

Máme tu dvě zajímavé děti ... Bertík by potřeboval trochu podpořit sebevědomí .... navíc občas odpovídá větami, keré jsou u tak malého dítěte fakt nevšední .. ale o tom si jistě popovídáme zítra.. A druhé dít je Ondra .. Ondra má svůj svět ... a ná ssvět více méně ani nenavštívil. Prý mu to tak vyhovuje. Ale v kolektivu je to tak nějak mimoň .. který bez mrknutí oka proplul celým táborem .. je to škofda ... takže by to chtělo, trochu ten jeho svět změnit .. Naše Samarka se začíná už i usmívat ... což je fajn .) O rovnátka jsme se samozřejmě postarali a o pravidelné léky také :)

 

Jídelníček

JInak k jídlu: už jsme děti naučili jíst se zavřrenou pusou :) Některým jsme museli ukázat jak se drží příbor .. byli v šoku, že existují dva způsoby .. britský a franouzský .. no a pak ten jejich .. neandrtálský :) aby vše klaplo na čas, je zapotřebí, aby se děti v jídelně zbytečně nevykecávaly ... no a taka proto, že občas koukat při jídle, jak s plnou pusou nejen žvejkají, ale ještě se vykecávají .. to je síla :) To se pak ani s těmi kulinářswkými výtvory dělat nemusíme :)

Po celou dobu tábora mají s jídlem problém tři děti .. ať dostanou sebemenší porci, trvá jim to vždy stějně. Defacto tyto tři děti se za celý tábor nenajedly pořádně .. výjimku tvožily sladká jídla ... to byly ve frontě hned několkrát :) A když se jich jeden zeptá, co doma jedí .. tak odpoví seznamem jídel .. které tu děláme :) Čert aby se v tom vyznal :) A zrovna to není Ríša .. ten už jí všechno, co mu nandáme .. a to porce, podle nás .. rozumné ... ale už se přestal ve všem rejpat :)

Milí rodičové, udržte si to :) Děti poznaly nové chuťě ... zvládají jítra ... zvládají pomazáínky .. a zvládají i polévky a zeleninku ... více už jsme pro vás udělat nemohli :)

Stav marodky

Na maroce nám odpočívá unavené dítě ... asi toho bylo na něj moc ... a potřebuje se dospat .. co bych já za to dal :) Spíše než abych ho litoval, mu závidím :)

Důležitá sdělení z tábora

 

Poděkování

Děkuji obci Bělčice, že opravili větší část příjezdové komunikace .. už to není samá jíáma .. ale už jen jáma :) No a aby byl svět v rovnováze, rozkopali most v obci Techovice ... takže až pojedete k nám, pojedete po objíždce přes Příbram ... a za Příbramí je ještě jedna objížďka ... takže máte objíždku na objíždce ... ale za Příbramí se dejte v Narysově na Vysoká u Příbramě (opravdu u Příbramě) a první v obci hned doleva .. a napojíte se na původní cestu, bez nbutnosti jet přes Rožmitál ... je to sice delší trasa, za to je horší :)

Jeslti že nám chcete nějak vyjádřit vděčnost  ... bohatě nám postačí, pokud nám přivezete nějaké firemní reklamní předměty z vaší firmy nebo tak :) Standardně míváme přes 200 sponzorů, ale v této nelehké době jsem nikoho ani o nic nežádali. Všichni mají svých starostí dost a my nechtěli přidělávat další .. případně, napiště nám recenzi ... bylo mi vyčteno, že dospěláci měli napsat recenzi ... ono, věc s emá tak .. že kdo je spokojený, přejde to a v dnešní době se už jen kritizuje a pomlouvá ... nedávno jsem v Makru došel za hlavní pokladní a pochválil jsem pokladní, u které jsem byl s veeeeelkým nákupem ... byla v šoku .. se slovy, děláme tu 5 let a ještě nikdo nikoho nepochválil .. já osobně budu rád, když se u těch smyšlených a nepravdivých recenzí objeví i nějaké ryze pravdivé :) Možná pro vás nejme žádné terno, ale přetrhli jsme si, aby tomu tak bylo :) Předem díky za každou milou řádku :) Po 14 dnech naplno ... to bude milé :)


 

Náhodné fotografie z webu letní-dětské-tábory.cz

Ukázka práce hasičů pro Záchranáře
Vzkaz z Bandaboxu
Ukázka práce Policie v CQB baráčku
Dech beroucí kouzelnické vystoupení Tomasiana
Z návštěvy Policie ČR
Výtvarný program oddílu Šikulové

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?