https://www.high-endrolex.com/27
13. 7. 2021 - II. turnus - den třetí II. turnusu tábora Klubu 112
https://www.high-endrolex.com/27

13. 7. 2021 - II. turnus - den třetí II. turnusu tábora Klubu 112

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

V očekávání deště děti tráví dopoledne převážně venku. Hrají fotbal. Učí se rozdělávat oheň. Hrají různé hry. Odpoledne by měla začít celotáborová hra HRA O TRŮN V BANDAGATU. Ale uvidíme, jak to půjde. Měla by být buřina. Ale nic hrozného. Jen zkrátka zmokneme :) Děti na nástupu byly hodně pochválené. Jsou skvělé. Dělá se tu super parta. Tomu napomohl i včerejší Bandarák (čti: táborák). Kázeňsky tu řešíme jen drobnosti a to je moc fajn. Takže máme čas na to si hrát, bavit se atd. Na přání dětí bude večer buď promítání nebo diskotéka. Sami ještě nevíme .. a rozhodne samozřejmě počasí ...

Včerejší Karma den má už své vítěze :) První oddíl šel nakrmit ryby zbytky chleba. Maruška M. pomáhala kamarádce, aby se jí tady líbilo. Další zase pletla copánky a podobně.n DObrých skutků se tu objevilo hafo, ale stále nemám všechny pohromadě :)

Nejlepší zprávy z BANDABOXU

No tam se toho sešlo. Jedno dítě by rádo židli. Další by si vyzkoušelo seskok padákem :) Ale nejlepší přání bylo, aby z nebe pršely hamburgery .... dost mě to pobavilo a tak jsme s dětmi uzavřeli dohodu .... máme tu pakt ... já si už nekolit let chci vyzkoušet, zda jsou děti schopné sníst játra dle mého receptu. Takže to zítra vyzkoušíme .. umím je fantasticky :) Takže by to mohlo jít :) A na oplátku budou hamburgery ... je to fér? :)

Začala nám CELOTÁBOROVÁ HRA O TRŮN V BANDAGATU ....  jelikož tuto hru hrají i další dva turnusy .. nebudeme se tady o tom moc rozepisovat, aby i další děti byly překvapené ... a hra je bavila. Ve fázi příprav jsme dostali mnoho originálních nápadů a myslíme si, že start se nám moc povedl a děti hra baví ... nyní je to jen na počasí ... zda nám bude přát :) 

Jídelníček

Stav marodky

Všechny děti jsou zdravé. Jedna holčička si stěžuje na bolest bříška .... a ono to na potvoru bolí přesně na pupíku .. takže .... to bude jn projev stýskání. I tak ... nic nepodceňujeme .... a sledujeme .. a hlavně .. nasadili jsme zábavnou terapii - tzn. hlavně zabavit a odpoledne napíšeme mamince dopis :) To nám vždy pomáhá :)

Důležitá sdělení z tábora

Zatím není co sdělovat ... stále řešíme problém s jedinci nižší inteligence, manipulace, pomlouvání .. nepostavené na reálném základu. Líbí se mi, že jedinci kteří začínali den skleničkou piva pomlouvají jak jsem si já dal skleničku rumu po náročném dni :) ALe to je už holt takový nešvar dnešní doby :)

Poděkování

Děkuji všem lidem dobré vůle .. za to že jsou .. děkuji za zprávy plné podpory, pochopení a především motivace nenasednout hned do auta a odjet :)


 

Náhodné fotografie z webu letní-dětské-tábory.cz

Oddíl Airsoft vojáci
Návštěva a ukázka hasičů z Bělčic
Organizace výcviku střelby
Výcvik luklostřelby na táboře
HV/HB - jako číšník
Výherní oddíl a jejich bramboračka na vidličku

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?