https://www.high-endrolex.com/27
21. 7. 2020 - II. turnus - den jedenáctý
https://www.high-endrolex.com/27

21. 7. 2020 - II. turnus - den jedenáctý

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

Hlavní program dne se nese ve znamení Sanity, úklidu ... to zní fakt jako nuda. Ale to bychom to nebyli my, abychom to neudělali zábavnou metodou ... Děti vlastně ani neví, že si uklízejí ..  a o tom to je .. napětí střídá uvolnění. To je najednou radosti, když dítko objeví fusekli do páru ... a ještě tu svou oblíbenou .. tak oblíbenou, že jí nosil i 2 dny za sebou ... a ze sentimentu klidně chodil v jedné, protože se s ní nechtěl rozloučit :) 

Naše páže si dnes vyzkoušelo roli praktikanta. Celý den je u oddílu menších dětí a pomáhá s programem. Projevilo zájem se k nám přidat ... a my podobné aktivity vítáme :) Vždy je dobré vidět, že jsou  i mezi dětmi takové děti, které myslí nejdříve na druhé a pak na sebe. Skvěle nám to zapadá do konceptu táborové Bandičky :) 

Na dnešek plánujeme ještě jedno speciální programové překvapení. Je toho plný Bandabox ... již zítra povíme více :)

Některé děti si ještě dodělávají výrobky Made in Bandary. Právě nám tu schnou fakt krásná táborová trička. Jistě už brzo budou na fotkách :)

Jídelníček

Stav marodky

Máme tam 4 povouky a z nudy už jim dáváme jména. Ferda se fakt divně kouká. Pepička dělá jakoby nic a Martin se dost divně točí. Správce sítě Lojza by fakt potřeboval už najíst. Pusto. Ticho. Prázdno ... ťuk ťuk .. kdo tam? Ne, to to raději zaťukávám na stůl, protože když jsem popsal naposledy, že jsme zdraví a živí, tak se hned ozvalo ve vysílačce .... "zdravotník, zpráva" a pak jsme celý večer skákali a tancovali indiánské tance kolem jedné dívenky, která skvěle potvrdila platnost rčení: Sportem ku zdraví! Nevím jak na to autor přišel .. ale to asi neznal dnešní děti .. BO v Minecraftu postaví kde co, ale jak se před nimi objeví na cestě klacík ... jsou v háji :)

Důležitá sdělení z tábora

Páč jsme objevili, že i těm nejšikovnějším na táboře nestačí 3 ks ponožek na celý tábor .. a raději jsem ani na poradě nezjišťoval, zda 3 kusy jsou celkem, včetně levých a pravých .. musíme dnes dětem po celý den prát oblečení, aby nemuseli chodit na ostro a bez ponožek v botách do konce tábora. .. a proto taky "Sanita den" ... vše jsme vybrali a nyní naše prádelna jede na maximum .. jsme moc rádi, že naše nová pračka má iSensys program .. a na závěr si odfoukne trochu páry ... pro změkčení prádla ... já si taky uvolnil trochu páry, když jsem zjistil, jak vybavené přijely děti na 14 denní tábor :) Píšeme to všude možně ... tábor trvá 14 dnů ... a děti potřebují čisté oblečení ... a nyní nám maminky poraďte, jak doma udržíte dítě 14 dnů v čistém ... když mu dáte do šuplíku 3 ks ponožek? Ale ano, toto je extrém :)

Poděkování

Děkuji všem rodičům, kteří si umí vizualizovat onu situaci na dětském táboře .. a do kufru mimo běžně potřebných věcí ... zabalí i ty zbytečnosti jako ponožky, trenky (u dívek kalhotky) v odpovídajícím počtu :) Také moc děkuji za slova povzbuzení v kauze CAPSLOCK mámy :) Spustilo to vlnu solidarity a bylo milé .. číst vaše úžasné zprávy. Děti tu máme moc fajn .. některým dospělákům docházejí síly ... a je fajn, že brzo dorazí střídání stráží :)  

Zapojení dětí do programu sokolníka
Pečeme s láskou
Lukostřelba na lukostřelnici tábora
Lukostřelba na táboře
Příprava surovin i ohniště na vaření
Výcvik luklostřelby na táboře

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?