https://www.high-endrolex.com/27
16. 7. 2021 - II. turnus - den šestý II. turnusu tábora Klubu 112
https://www.high-endrolex.com/27

16. 7. 2021 - II. turnus - den šestý II. turnusu tábora Klubu 112

https://www.high-endrolex.com/27

V klidu se zujte, srovnejte si boty v předsíni, nazujte si papuče, udělejte si kávu ... popřemýšlejte kolikrát jste cestou domů projeli na červenou .... a jdeme na to :) 

Hlavní program dne

Dnešní den se line v duchu oddílových programů Máme tu proměnlivé, ale suché počasí. Chvilku jasno, chvilku zataženo., Ale neprší .... tak toho oddíly využili. Všichni byli dopoledne mimo Bandárii. Jednička a Dvojka se šly společně učit uzle do okolí Bandárie. A co dělali ti nejmenší? Šli roztočit rodinné jmění do nedalekého kasína :) Rozdalo se kapesné ... a všichmi začali studovat cenovky u místního prodejce všeho ... Náš bělčický Nguen byl potěšen nebývalým zájmem. Ve strakonickém okrese už asi neseženete čipsy, sušenky, žvýkačky a podobně :) A samozřejmě ... výlet nejmenších provázely ty nejpřísnější bezpečnostní opatření. Oddílačka Denča nafasovala desinekci, každé dítě obrželo po jednom kusu respirátoru KN95 :) Naše děti  byste v Bělčicích poznali jak podle respirátorů, tak i dle ukázkové kázně :)

Odpoledne:

Nejstarší oddíl pracuje na videu ... aby světu ukázali, jak je to tu strašné ... mokrá trampolína .. přeslazený čaj, fakt hnusné jídlo které musí sníst ... tráva má ošklivý odstín zelené .. a voda ve sprchách ... který světe div se teče pokaždé,když se otočí kohoutkem :)

Prostřední oddíl šel na procházku a v lese stavěl domečky, přístřešky a tak celkově se učil tábornickým dovednostem. Nakonec programu si s jedničkou zahráli přehazku. Bahník se pomalu mění na trávník a konečně se může hrát u sítě ... bohužel, opět víme o změne počasí ... tento způsob trávení léta se mi zkrátka zdá poněkud nešťastným ...

A naši nejmenší ...hráli mnoho předem připravených her .. rubikova kostka, cukr káva, schovku, kompot .. atd . no sradna to byla veliká :)

Večer:

Některý oddíl šel do sprchy, další se připravoval na následující program. DO dětí dostáváme i díky naší knihovně mnoho teoretických informací ... které jen a jen čekají na ověření praxí ... nejmenší oddíl se věnoval trampolíně - no to bylo úsměvů :)

My jsme zjistili, že některým dětem musíme vyprat. Několik dnů tu chodí v holinkách .. a už zkrátka nemají čisté a suché ponožky. Takže to není o tom, že by na tábor měl jedny .. ale zkrátka je tu velká spotřeba ...

A pro nejmenší na dobré usínání? Denča jim s Dášou čtou Malého prince .. kapitolu po kapitole ... a než se dočte ... děti krásně a spokojeně spí ...

A už máme i novou rubriku Bandaboxu . Přiznání kluků
Jonáš se nám v průběhu oběda přiznal, že úplně sám složil trampolínu :) Ale s jakou váností .... Honzo, já se ti musím k něčemu přiznat ... ve mě zatrnulo co se stalo ... a Jonáš pokračoval ... já jsem úplně sám složil velkou trampolínu :) Bylo to krásně úsměvné ... Jonáš nepřijel zrovna se smyslem pro humor .. ale už se začíná projevovat :) Prý mu chybí kamarádi z tábora, na který jezdil dříve ... 

 

Nejlepší zprávy z BANDABOXU

Pro dnešní den to nebudou zprávy z Bandaboxu, ale z nástupu ... ať také víte, co s dětmi řešíme důležitého z pohledu Hlavas > Děti

Holky, děláte neskutečný bordel na svých záchodech .. a je to prada ... toaleťáky všude možně ... i v umyvadle, na zemi ... naštěstí nepoužité. Musíme holky i učit, že dámské hygienické vatové potřeby ... všichni víme .. se nehází do záchoda. Je to napsané i na obalu. Dívky pro tyto účely mají na wc i odpadkové koše ... jako bacha, jedna vlo*ka a máte havárii odpadu .. myslete na to i doma :)

Kázeň kluků po večerce ... no zkrátka a dobře se trojice starších kluků rozhodla, že se budou chovat jako "pitomci" Takhle jsme jim to samozřejmě neřekli, ale mezi sebou myslísm můžeme být upřímní :) Běhali kolem chatek, otevírali dětem dveře a zdrhali .. být tam zvonek, klidně bychom tuto jejich hru mohli pojmenovat, že si hráli na pošťáky .. zazvonit a zdrhnout :)

Bandabox - dětem bylo nabídnuto, že mohou napsat vzkaz domů a já ho vložím do deníku. Dnes jsem jich pár dostal a budou vloženy všechny ... děti mohly psát i kritiku, ale pak se musí podepsat, abychom mohli naše chyby napravit. Ale toto se dozvídáme i průběžně .. uvolněná klika, došel toaleták ... jídla bylo moc atd :)

Děcka, nešlapejte úmyslně na slimáky :) Ano, i toto děti dělají .. my si v Bandárii přírodu hýčkáme ... osobně už jsem dva týdny neviděl našeho zajíčka .. snad se v září vrátií domů ..a protože se o přírodu staráme ... stromy nám ti pak krásně padají mezi chatky :)  Dětem to vše bylo vysvětleno ...

Děcka, větrejte si nohy :)

Repelenty - dva klučinové .. a zrovna ti, do kterých bych to neřekl .. si tu hráli s repelenty ... tak jsme jim vysvětlili, že až jim dojdou, komáři je sežerou .. a proto že si je vyplejtvali fakt stupidní hrou .. nové jim nekoupím :) POchopili to a omluvili se :)

Znovu jsme upozornili na klíšťata .. hodil by se mi ten převlek z TV reklamy ...  a to pro názornou ukázku :) Ale pak bych vypadal jako největší blázen z okolí ... :) Děti se tedy pravidelně kontrolují. Menší kontrolujeme my ... a to za dodržení diskrétnosti a dalších souvisejících právních předpisu atd, :) Nejsme tu žádní úchyláci, ale klíšťata jsou zkrátka riziko  a my podle toho jednáme.

Objevili jsme tu bordel ... tedy jako bordel na chatkách ... tak jsme si znovu zopakovali, jak vby to mělo vypadat. A světe div se .. následující bodování měl celý tábor desítky ... tak jsme k jídlu pustili i muziku a byla to fakt sranda :)

Zhasínání - Děcka, zhasínejte. Stojí to zbytečné peníze na víc a každá elektrika která se vyrobí, niční naši planetu .. jasně, trochu jsme to zveličili .. alee jen aby to děti pochopili ... po návratu z tábora vám možná budou zhasínat i lampičku při čtění knížky se slovy "počkej si na slunce" :)

Splachování ..... ano, i tento nešvar tu musíme řešit :) Některé děti to zkrátka neumí .. a problém se týká spíše holek .. ale to víme už lépta, že jsou holky větší bordeláři :)

No a to z nástupu asi všechno .. na konec děti mohou říci přede všemi vtip .... takže posilujeme i tuto část osobnosti .. komunikační dovednosti a potlačujeme trému :)

Zkrátka ... děláme maximum, abychom ty děti posunuli zase někam dál :)

A nyní budu mít soukromou prosbu ... někteří nám psali, zda něco nepotřebujeme .... klasikou je, že se dítěti v průběhu času co je na táboře, uklidí, předělá, vymaluje atd. jeho pokojíček ... určitě máte nějaké objevené věci na vyhození. Dětskou knížku ze které už vyrostlo nebi třeba nekompletní hru .. klíďo píďo nám něco příští robotu přivezte :) Rádi využijeme :) I kdyby se jednalo o částečně postrácenou hru Člověče nezlob se .. když se sedjou dvě nekompletní, rádi zkompletujeme :) Moc děkujeme za pomoc .... A proč tak prosíme? Nechceme tu mít jen nové věci .. ale i takové s tou patinou .. retro .... Vše tu modernizujeme a už to tu začíná vypadat jak v pěti hvězdičkovém hotelu .. a proto to chceme trochu poslat dál, dál do minulosti .. třeba když děti ještě musely dojídat ... protže v té době se jídla vážilo .. kor když bylo kvalitní a dobré :) Děkuji za pozornost a já se za chvilku chystám na následující den :)

Jídelníček

Stav marodky

Všechny děti jsou zdravé. Jedna holčička má tedy drobné potíže, ale je to to způsobené hlavně tím, že opravdu velmi málo jí. Potřebovala by se pořádně najíst .. aby měla na svůj energetický výdej i energetický příjem ... ale jinak je fit :) Dnešní noc jsme na izolaci nechali vyhajat do růžova jednoho červeného petra .... co naplat, on se tak i jmenuje :) Dnes ráno vstal s dobrou náladou, odpočatý .. a připravený, nedělat z únavy různé hlouposti .. a že jich tu nasekal :)

Důležitá sdělení z tábora

 

Poděkování

Znovu chci poděkovat místnímu zelináři za nadstandardní přístup k našemu táboru .. místní v Blatné šíří o našem táboru jen a jen dobré.. a když zjistil, že jsme to my ... při nákupu v jeho obchodě ... ze všech sil se nám snaží pomoci dodat nám to nejlepší a ještě za rozumnou cenu ... a letos je to hodně o penězích, takže každá kačka uspořená ... je super :)

Dále chci poděkovat mamince našeho Ríši za balíček pro hvhb :) Balíček jsem dostal a udělalo to radost :)

Také chci poděkovat za milou návštěvu a konzultaci s jedním rodičem ... nové informace se hodily a my se podle toho zařídíme ... a nyní prosím .... tato konzultace byla naplánována předem. Není důvod nyní žádat masově o audience u hvhb :) U ostatních dětí totiž nejsou zapotřebí :)


 

Náhodné fotografie z webu letní-dětské-tábory.cz

Dobrá nálada mezi dětmi
Výtvarný program oddílu Šikulové
Špenátové těstovinky s kuřecím masem
Domácí vdolečky
Super nálada po vaření jídla v kotlíku
Ukázky vybavení prvosledové hlídky PČR

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?