https://www.high-endrolex.com/27
8. 8. 2020 - IV. turnus tábora Klubu 112 - den první
https://www.high-endrolex.com/27

8. 8. 2020 - IV. turnus tábora Klubu 112 - den první

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

Hlavním programem dne je bezesporu příjezd na tábor. Jak bude vše organizované, zjistíte ze stránky: Informace k odjezdu. Aby den proběhl jak má a pro všechny strany byl co nejméně stresující, mějte v pořádku nástupní dokumenty: Lékařský posudek, Potvrzení o bezinfekčnosti, obálku na celodenní výlet a nadstandardní program, zavazadlo a hlavně zdravé dítě :)

Zde na této stránce také zjistíte, v jakém oddíle je Vaše dítko.
Tato informace zde bude skutečně až po zahájení tábora, protože občas se nám stane, že nějaké dítko na tábor zkrátka nedorazí a to i bez omluvy, takže se může stát, že oddíly budeme ještě upravovat, dle počtu nastoupených dětí. Ano, je to stres, ale bez něj ten první den asi nejde :)

Přesná adresa tábora je:

Balíčky přiměřených velikostí ...

Prosím, posílejte na tábor přiměřené balíčky. Děti mají od nás i sladkosti, sušenky a jídlo více než kvalitní (oproti jiným táborům). Stalo se: rodič poslal čestvou šunku. Než dorazila, byla zelená :) Rodič poslal nabitý telefon nebo náhradní baterii. Zabaveno. Na táboře to nemá co dělat. Rodič poslal na tábor zábavní pyrotechniku. Zabaveno :) Zkrátka, máme bohaté zkušenosti. A nejvíce s tím, že děti pak po táboře většinu balíčků vezou domů :) Takže prosíme, buďte rozumní. Děti jsou jak indiáni. Raději pošlete dva malé balíčky než jeden obrovský. Udělá to více radosti.

Pravidelné dopisy a pohledy

Rodičové, posílejte dětem pravidelně pohledy a dopisy. Prosíme, zase buďte rozumní a posílejte samé dobré zprávy. My zase na oplátku dohlédneme, aby dítko napsalo vám :) Nemějte obavy z toho, když vám dítko napíše, že se mu stýská. To je normální reakce dítěte. Tím spíše u těch menších. To není důvod sednout do auta a jet si pro něj :) Za pár dnů se oklepe a na konci tábora nebude chtít jet domů :)
Vše bude na pohodu. Máme super program. Báječné dospěláky. Čekáme velmi zajímavé návštěvy. Jedeme na dokonalý celodenní výlet (když vyjde počasí). Vaše děti to zvládnou :)

Kontaktování vedení tábora ...

V průběhu tábora jsem prosím v jednom kole. Nevolejte mi. Opravdu nezvedám telefony. Půlka volání jsou marketingové výzkumy a druhá zbytečnosti. Pošlete raději stručnou SMS na tel: 775 213 667. Zprávu začněte jménem dítěte, číslem oddílu a pak pokračujte sdělením. Bude-li to k řešení, slibuji, budu se tomu věnovat a odpovím :)
Vaše děti jsou u nás v bezpečí a mají o dobrou zábavu postaráno. Nějaká ta nuda taky bude. Protože nuda podporuje kreativitu a dnešní děti se už nudít neumí a to se odráží zase v jejich kreativitě (To není můj výmysl. Na to jsou odborné studie). Náš tábor je jiný a právě proto jste si ho vybrali. Tak nás to prosím nechejte dělat podle našeho a všichni budeme spokojení :)
V průběhu tábora se chci také věnovat táborovému on-line deníku (ale není to naše priorita - to jsou naše/vaše děti), fotografiím a rád bych zpracoval i nějaké to video. Ale náš tábor není zrovinka jednoduchá záležitost. Oproti jiným se snažíme o něco více, takže času a energie není moc. Děkuji za pochopení.
Váš HV/HB

Jídelníček

Stav marodky

Na marodce, tedy přesněji řečeno na izolaci máme od příjezdu jedno dítko, které v okamžiku příjezdu mělo zvýšenou teplotu. Jistota je jistota. Proto jsme jednoho bojovníka umístili na jeden den na izolaci. Klučina to nesl statečně ... jen mu chyběl mobil :) Za pár dnů si na něj ani nevzpomene :)

Důležitá sdělení z tábora

Poděkování

Děkuji všem rodičům, kteří měli vše v pořádku a díky kterým to odsejpalo :)

Lekce bubnování s Tokhim
Niky a Natálka
Oddíl Airsoft vojáků
Vlastní Central Park v Bandárii
Malvínka a Niky
Dejv z Bandičky

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?