https://www.high-endrolex.com/27
2. 8. 2020 - III. turnus - den devátý
https://www.high-endrolex.com/27

2. 8. 2020 - III. turnus - den devátý

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

Přehlídka holínek a pláštěnek ....
Dopolední promítání filmu Koupili jsme ZOO
Odpoledne Osobní volno, protože ho děti zkrátka potřebovaly :)
No a nyní večer máme další filmík .. tentokrát MIB :)

Je super, že v průběhu předchozích nocí bylo krásně jasno a tak některé děti se už podívaly na Jupiter, Saturn a včera dokonce na měsíc, protože krásně šajnil nad Bandárií. Zítra má být úplněk a tak uvidíme, zda nám počasí umožní nějaké sofistikované vyhlížení mimozemšťanů :)

V noci na dnešek proběhla noční bojovka. Vše proběhlo na pohodu. Všechny děti si prošly značenou cestu chemickými světly a lemovanou strašidly ... O největší strašpytly jsme se krásně postarali. Ale přeci jen nás některé děti překvapily. A byly to především ty, do kterých bychom tom neřekli a od kterých bychom to nečekali. Ale zvládli to všichni. Někdo to proběhl za pár minut .. jinému to trvalo skoro hodinu a vychutnával si strach plnými doušky :) A při tom nám to všem tak slušelo :) Někteří vedoucí vypadali lépe než v civilu :)

Jídelníček

Stav marodky

Jedna velká nula ... jako jasně, občas vyndaváme klíšťata, někdy namažeme bolístku .. vyndáme třísku, pofoukiáme bebí ... vyslechneme trápení ... rozpoznáme únavu ... dáme něco na vyřvané hlasivky ... ale jinak se nic zásadního neděje :)

Důležitá sdělení z tábora

Co důležitého sdělovat z průběhu nudného dne ... kdy počasí převzalo kontrolu nad programem. Staráme se o děti, aby byly v suchu, v teple a měly dobrou náladu ... to za deště zabere více času ...

Poděkování

Děkuji Dagmar Honsové, že nás předem varovala, že deštivo bude až k večeru ... a proto máme my dospěláci mokré spacáky ... ale děti jsou v suchu :)

Batikovaná trika teamu celotáborové hry
Levitace stolku kouzelnice Kelly
Radost dělá i každá kytka v Bandárii
Kníže Bruncvík
Malví, Niky, Bára a Adélka
Ukázka taktiky PČR pro oddíl Airsoft vojáci

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?