https://www.high-endrolex.com/27
18. 7. 2020 - II. turnus - den osmý
https://www.high-endrolex.com/27

18. 7. 2020 - II. turnus - den osmý

https://www.high-endrolex.com/27

Hlavní program dne

Dnešek, vlastně večerjšek doplním velice stručně.
Včerejším programem byl výcvik přežití. Děti se seznámily se základními technikami a způsoby, jak přežít nečekanou událost. Děti se naučily jak rozdělat oheň, jak přežít v přírodě, jak si ustlat v lese a tak. Kdyby nebylo tak hrozné počasí, jistě by to byl další super den s hodnocením "výborný".

Jen info pro rodiče. Sprchování na táboře probíhá obden. Všechny děti jsou v dobrém stavu. Někdo je zabavný více, někdo méně. Ale převážná většina dětí je tu s námi v Bandárii spokojená. Máme tu jednoho klučinu, který by jistě uvítal osobní lekci Ladislava Špačka. Máme tu jednu holčinu, která zlobí jen proto, aby mohla jet domů dříve za maminkou. Ale jsou jen jednotlivci ... zbytek je moc fajn a je s nimi děsná sranda a pohoda. A včera, tedy vlastně dneska, no rozhodně ne zítra, dostala Šárka T. od HV/HB šátek na krk ... na památku :) To je tak úžasné dítko ... usměvavé, vychované, milé a komunikativní .. takže když jsem zjistil že v chladu chodí bez šátku, neváhal jsem a daroval jeden ze zakoupených pro děti :) Ještě než odjede se na něj musím podepsat :)

Jídelníček

Stav marodky

Máme za sebou jeden výlet do nemocnice. Naštěstí to nebylo nic vážného, ale sichr je sichr. Vše snad vyřeší dva dny v klidu. Sice nám tu nyní po táboře pobíhá "zlomenina" s berlemi, ale to jí nic neubírá na náladě. Jen musí všude vyrážet o půlhodinky dříve. Je všude poslední, ale bere to s humorem. 

Důležitá sdělení z tábora

Prosíme, pokud nemáte zprávy z tábora, tak to znamená, že jsou jen samé dobré zprávy, při nejmenším neutrální. Řešíme tu do programu apatické dítko, další jedno znuděné a pak taky jedno ... které mělo od našeho tábora zcela jiné očekávání .... co se to s těmi dnešními holkami děje :)

A asi bych měl jen rozvést jak to dopadlo s našemi kosmetičkami a nehtovými designérkami. Když tak mají rády lakování po večerce, tak jsme jim to umožnili. Po večerce se nám teple oblékly a na čerstvém vzduchu nám alespoň nalakovali zábradlí :) No to byly kukuče, když zjistily, že my jsme na nic nezapomněli :) Byla to sranda ... my se tedy bavili :) Bylo to lepší než cokoliv jiného ...

Poděkování

Moc děkujeme za dvoje zásobování rodiči. Dostali jsme ovoce, buchty a taky něco pro Bandičku. Takže včerejší večer se změnil v jedno velké obžerství :) Celá Bandička si toho moc váží .. a někteří z Bandičky mlaskají ještě teď! :) Kapky na nervy byly také velmi dobré, ale jako bychom tu hořkou chuť už znali :)

Výcvik střelby na airsoft střelnici
Taneční vystoupení Nej holek
Airsoft výcvik vojáků
Střelecký výcvik z airsoftových zbraní
Vzkaz z Bandaboxu
Měření rychlosti běhu díky dopravní policii

Poslední volná místa

Zde je prosím orientační přehled volných míst na letní dětské tábory 2024. I. turnus: 2 pro kluky, 1 pro holku II. turnus: cca. 15 volných míst III. turnus: cca. 10 volných míst IV. turnus: cca. 3 pro kluky, 1 pro holku

přečíst celé

Letní dětské tábory 2024

Táborová sezóna 2024 je v plném proudu a my už máme poslední volná místa, a proto pokud chcete s námi jet na letní dětský tábor v roce 2024, je na čase vložit přihlášku. Nezaváhejte. Volná místa brzy nebudou!

přečíst celé

Hledáme 4 dospěláky

Pro letní dětský tábor 2024 hledáme celkem 4 dospěláky, a to do pozic: Vedoucí oddílu. Praktikanty máme. Dále by se nám hodil jeden táborový kuchař, ale prosím takový, který opravdu ví co dělá! :) Dejte nám o sobě vědět a pojeďte s námi na letní dětský tábor v roce 2024.

přečíst celé

Hlavními partnery táborů Klubu 112 jsou:

ArmyCRAFT
Top Army shop
Nejen do přírody
Hobby kohout
Aria travel

Hledáte pro dítě kvalitní letní dětský tábor?